Un strop de viață pentru părinți #83


Dumnezeu a făcut în așa fel încât tu să fii o unealtă importantă, consistentă și credincioasă în mâinile Sale cu scopul de a crea cunoaștere de Dumnezeu și supunere față de Dumnezeu în viața copiilor tăi.

Care este așadar atuul tău ca părinte creștin? Cel mai minunat lucru. Îl ai pe Dumnezeu alături în fiecare moment al fiecărei zile. Întrebarea este: Îți vei aduce aminte de acest adevăr?

Paul David Tripp, Pentru părinți: 14 principii biblice care îți pot schimba radical familia

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: