Un strop de viață pentru părinți #67


În weekend

Copiii noștri se vor purta copilărește, dar este de datoria noastră să le arătăm drumul spre maturitate. Rolul nostru ca părinți va fi unul pe care probabil îl vom îndeplini până în ziua în care Dumnezeu ne cheamă acasă.

În fiecare zi, trebuie să ne lăsăm așteptările în mâna Domnului. În loc de o zi de relaxare, s-ar putea să ne trezim într-o zi de instrucție. Da, este sâmbătă. Și sunt ocupat(ă) cu a mă lăsa cizelată și a profita de ocazie pentru a-i îndrepta pe copiii mei spre Hristos. Vrei să mi te alături?

O, Doamne, am multe de îndreptat, știu. Deseori vreau să se facă cum vreau eu în loc să perseverez în provocările creșterii copiilor. Îți mulțumesc că îmi promiți să mă ajuți în fiecare moment al fiecărei zile. Este greu când îmi doresc pace și armonie, mai ales în weekend, și, în loc de asta, copiii mei îmi fac viața neplăcută. Dar știu că ne aflăm cu toții într-un proces de cizelare. Ajută-mă, Doamne, să renunț la dorințele mele înaintea Ta, astfel încât să fiu întărită să continui să-mi cresc copiii bine, chiar și atunci când este incomod. Adu pace în casa noastră, pentru că tânjim să fim ca Hristos și ajută-ne să creștem în această privință. Dă-ne tuturor o dorință de a-l depăși pe celălalt în respect și afecțiune și dă-ne un weekend frumos. În numele lui Isus, amin.

Amber Lia și Wendy Speake, Parenting Scripts

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: