Frumusețe în întuneric #13 – Acasă este un loc real


Drag cititor, ține minte că un mod sfânt de a repara lumea este să cânți, să scrii, să pictezi, să țeși lumi noi. Pentru că sămânța lucrării tale slabe-dar-credincioase a căzut în pământ, a murit și a înviat, ceea ce a făcut Hristos prin tine Îi va aduce laude din partea unor călători singuratici mult timp după ce numele tău va fi uitat. Ei vor ști că cineva a trăit și a iubit aici.

Lasă Cuvântul prin care Creatorul te-a făcut să-ți umple imaginația, să-ți călăuzească stiloul, să te conducă din notă în notă până când se înlănțuie o melodie asemenea unei constelații strălucitoare pe cerul senin. Iubește-L pe Domnul Dumnezeul tău și iubește-ți aproapele, creând lumi și lucrări pline de frumusețe care acoperă pământul ca o pătură de flori. Lasă ca dorul tău de casă să te țină trez, să nu adormi sufleștește. Adu-ți aminte că în părtășia sfinților, a prietenilor și a familiei este locul în care darul tău va crește și-și va găsi expresia cel mai bine

Și până când vine Împărăția în plinătatea ei, pleacă-ți voința spre povestirea plină de lacrimi și bucurie a venirii sale.

Scrie despre asta. Scrie despre asta și nu te opri niciodată.


Frumusețe în întuneric – gânduri despre comunitate, chemare și misterul creației este o serie de fragmente din cartea Adorning the Dark de Andrew Peterson

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: