Semne de punctuaţie

Treci printr-o perioadă de schimbare în viaţa ta? Cum vrea Dumnezeu să vezi această schimbare? Gândeşte-te la viaţa ta ca la o poveste pe care o scrie Dumnezeu, câte o propoziţie odată. Această perioadă de schimbare este una dintre aceste propoziţii din povestea ta. Propoziţiile se scriu cu semne de punctuaţie şi fiecare semn de punctuaţie are o altă însemnătate. Dacă Dumnezeu ar pune un semn de punctuaţie în această perioadă de schimbare din viaţa ta, ce semn ar folosi?

Dumnezeu nu ar folosi un punct. Un punct ţi-ar da sentimentul că ai ajuns la final. Acest lucru te-ar putea duce la deznădejde şi descurajare. Viaţa ta nu s-a terminat doar pentru că treci printr-o schimbare, oricât de mare ar fi aceasta. Dumnezeu îţi promite un viitor şi o nădejde.

Dumnezeu nu ar folosi un semn de întrebare. Un semn de întrebare ţi-ar da un sentiment de nesiguranţă. Nesiguranţa ar fi uşa către îngrijorare. Dumnezeu nu vrea să te îngrijorezi cu privire la schimbarea prin care treci sau să te îngrijorezi cu privire la ce-ţi stă înainte. Dumnezeu a promis să aibă grijă de tine şi ţi-a spus să nu fi neliniştit cu privire la viaţa ta.

Roy Lessin, Meet Me in the Meadow

Reclame

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s