Week-end-ul trecut a fost inaugurată Grădina din Cărţi, un spaţiu de lectură şi studiu în natură în Grădina Botanică din Bucureşti, un proiect realizat de Team Work.

Grădina din Cărţi oferă deocamdată accesul la 150 de cărţi, urmând ca pe viitor colecţia să fie îmbogăţită. În acest spaţiu fumatul şi picnicul sunt interzise.

Accesul se face pe baza biletului de intrare în Grădina Botanică, care costă 5 RON (preţ întreg) sau 2 RON (preţ redus), preşcolarii şi studenţii Universităţii din Bucureşti beneficiind de intrare gratuită. De asemenea, există posibilitatea obţinerii unui abonament lunar care permite un număr nelimitat de intrări, la preţul de 40 RON.

Voluntarii Team Work promit diverse activităţi şi pe viitor, iar până atunci se află în desfăşurare un concurs în care vizitatorii sunt provocaţi să-şi facă un selfie în Grădina din Cărţi şi să o posteze pe Facebook cu hashtag-ul #GradinadinCarti până pe 29 iulie la ora 20:00, când vor fi aleşi prin tragere la sorţi 5 câştigători a câte un sticker de perete în formă de copac.

Urmăriţi-i pe Facebook pentru a afla despre evenimentele viitoare.

Alte biblioteci în aer liber mai găsiţi, aşa cum am scris şi aici, în Parcul Cişmigiu din Bucureşti, dar şi în Parcul Circului de Stat din Bucureşti, în Parcul Tineretului din Bucureşti şi în Piața Ovidiu din Constanța în cadrul proiectului Parcul Cărţilor, organizat de Editura Litera.

Voi pe unde vă adăpostiţi de căldură cu o carte bună?

 

Reclame

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s