GIVEAWAY – ÎNCHEIAT – la final de sezon


Pentru că sâmbătă am publicat ultimul episod din sezonul 20 al emisiunii CARTEA E O VIAȚĂ și pentru că acest sezon nu ar fi fost posibil fără încurajarea și generozitatea Editurii Scriptum, căreia îi mulțumim din nou pentru colaborare, vă invităm la un nou concurs în urma căruia puteți câștiga 10 cărți Scriptum!

Un singur câștigător de data aceasta va intra în posesia a nouă dintre cărțile Scriptum prezentate în sezonul 20 al emisiunii (Ortberg a fost semnată de Mihai, băiatul de 5 ani și 7 luni al Irinei T.) plus o carte bonus, pe care nu a revendicat-o nimeni la ultimul giveaway, și anume:

Puteți asculta toate cele 12 episoade din sezonul 20 aici, dacă vreți să vedeți și o scurtă descriere a fiecăruia sau aici. De asemenea, puteți să ne ascultați direct pe Mixcloud, în aplicație sau pe desktop.

Pentru a participa la concurs tot ce trebuie să faceți este să răspundeți în secțiunea de comentarii de mai jos (NU pe Facebook, nici pe email), folosind o adresă de email validă pe care o utilizați în mod curent, la întrebarea: Ce carte prezentată în sezonul 20 ți-ai dori să citești mai întâi? (Lista completă o găsiți aici.)

Așteptăm răspunsurile voastre până duminică, 27 iunie, ora 23:59, ora României, iar luni, 28 iunie vom extrage prin tragere la sorți câștigătorul și vom anunța rezultatul aici și pe pagina noastră de Facebook. Vom trimite premiul prin curier rapid la o adresă de pe teritoriul României.

Succes și lectură plăcută!


UPDATE:

Mulțumim celor care au răspuns corect și în număr atât de mare – record! – la concursul nostru organizat cu prilejul încheierii sezonului 20 al emisiunii CARTEA E O VIAȚĂ! După cum spuneam, un singur câștigător va intra în posesia cărților, iar astăzi avem bucuria de a-l anunța! Este vorba de locul 1 ales de RANDOM.ORG.

Felicitări câștigătoarei și mulțumim tuturor celor care au participat, celor care ne ascultă poate de sezoane bune sau ne-au descoperit cu prilejul acestui sezon, tuturor celor ce ne urmăresc și celelalte articole și serii. Vă îndemnăm călduros să ascultați sezonul 20 al emisiunii CARTEA E O VIAȚĂ, iar pentru cărțile prezentate în emisiune, sau orice altă carte valoroasă veți alege să citiți în această vară, vă urăm lectură plăcută! 🙂

P.S. Câștigătoarea va fi contactată prin e-mail pentru aflarea adresei la care să trimitem premiul.

173 de gânduri despre „GIVEAWAY – ÎNCHEIAT – la final de sezon”

  1. „Speranța de neclintit „, de Max Lucado, cred că este o carte foarte interesanta și mi as dori mult să o citesc. Și toate celelalte cărți prezentate în sezonul 20 sunt internate, dar aș prefera sa încep cu ce’a menționată mai sus! 🙏🤗

  2. Mi-aș dori să citesc cartea “Fii liniștit, suflete!” de Elisabeth Elliot, într-o lume tot mai tumultoasă.
    Cu adevărat este o femeie a credinței a cărei experiență de viață trebuie cunoscută.

  3. „Veșnicia în desfășurare” de John Ortberg
    Aceasta este cartea care mi-a plăcut cel mai mult!

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: