Descoperă numele lui Isus – Domnul Păcii


Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni S-a dat… Îl vor numi… Domn al păcii. El va face ca domnia Lui să crească și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui. (Isaia 9:6-7A)

Domnul păcii ne aduce pacea cu Dumnezeu, sfârșitul vrăjmășiei spirituale și al strădaniei noastre de a câștiga bunăvoința lui Dumnezeu prin faptele noastre bune, precum și pacea minții și a inimii, o stare de tihnă în ciuda circumstanțelor dificile, pentru că știm că Dumnezeu este la cârmă.

Ce imagine frumoasă zugrăvești pentru noi, Isuse! Aștept cu nerăbdare ca domnia Ta să înceapă și ca toată urâțenia păcatului să dispară. Dar în momentul de față, Te rog să mă umpli cu pacea Ta și să mă ajuți să aduc pace în toate interacțiunile mele cu cei din jur. Acolo unde există îngrijorare, adu încrederea că Tu porți de grijă. Acolo unde există neînțelegeri, adu-ne aminte de smerenia Ta. Acolo unde există ceartă, adu-ne în inimă dragostea Ta. Fii Tu pacea noastră.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: