dscf1258Săptămâna aceasta, între 16-20 noiembrie are loc la Bucureşti cea de-a 23-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus – carte de învăţătură la pavilionul central Romexpo. Invitatul de onoare al acestei ediţii este China. Zilnic, între orele 10:00-20:00, suntem invitaţi la sute de evenimente, pe baza unui bilet de intrare în valoare de 5 lei. Mai multe detalii găsiţi aici. Iată câteva dintre titlurile mai noi sau mai vechi pe care le puteți găsi la târg și care ne-au atras atenția.

dscf1267La editura Arthur veți găsi o nouă apariție, Cartea lui Julian, continuarea cărții Minunea de R.J. Palacio, pe care v-o recomandam aici și aici ca fiind una dintre cele mai frumoase cărţi pentru copii pe care le-am citit. „Minunea” este scrisă din perspectiva mai multor personaje şi reuşeşte astfel să surprindă luptele interioare nu numai ale personajului principal, un băiat născut cu o diformitate facială care se luptă pentru o viață normală în primul său an de școală, dar şi ale celor din jurul său. „Cartea lui Julian” vine să completeze povestea despre Auggie Pullman cu o perspectivă inedită, prin vocea lui Julian, personajul „negativ” din „Minunea”.

dscf1266

De asemenea, mi-a atras atenția cartea de colorat „Cronicile din Narnia”, cu ilustrațiile originale realizate de Pauline Baynes – cadoul perfect pentru fanii Cronicilor din Narnia și de fapt, pentru oricine, indiferent de vârstă, care iubește să coloreze.

DSCF1268.JPG

Tot la editura Arthur sunt disponibile primele trei volume din Cronicile din Narnia într-un nou format: Nepotul magicianului , Leul, Vrăjitoarea și dulapul  și Calul și băiatul.

ratio

La această ediție Gaudeamus este prezentă și editura Ratio et Revelatio din Oradea, cu titluri precum:

La editura Humanitas puteți găsi în continuare:

De asemenea, este disponibilă seria de autor C.S. Lewis:

dscf1261

Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii
Meditații la psalmi
Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr

Târgul Gaudeamus continuă astăzi și mâine la Romexpo.

Programul evenimentelor, aici.

Lista expozanţilor, aici.

Reclame

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s