Dragi cititori şi ascultători,

Ne bucurăm să vă anunţăm că începând cu sâmbăta aceasta, 27 februarie 2016, de la ora 16:30 puteţi urmări noul sezon al emisiunii CARTEA E O VIAŢĂ la RVE Bucureşti pe 94.2 FM sau pe rve.ro.

Subiectul comun al cărţilor prezentate în acest sezon este persoana Domnului Isus Hristos şi felul în care El este modelul creştinului. Vă propunem cărţi ale unor autori cunoscuţi ale căror cărţi le-am mai prezentat în emisiunile noastre, cum ar fi Philip Yancey, John Ortberg, Ravi Zacharias, John Piper şi A.W. Tozer, dar şi două cărţi ale unui autor nou pentru noi, N.T. Wright.

Urmăriţi cele 10 episoade noi în fiecare sâmbătă de la ora 16:30.

Primul episod include prezentarea cărţii Isus pe care nu L-am cunoscut de Philip Yancey. Ce ştii despre Isus Hristos? Crezi că-L cunoşti pe Acel Isus descris în Evanghelii sau cunoştinţele tale se bazează pe filme, opere de artă şi informaţii la mâna a doua? Sâmbătă, 27 februarie de la ora 16:30 vă propunem să ne întoarcem la sursele primare care-L descriu pe Isus. Philip Yancey demontează rând pe rând miturile pe care cultura le-a creat cu privire la persoana lui Isus şi le confruntă cu mesajul Evangheliilor.

Audiţie plăcută!

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s