Copilaşilor, nimeni să nu vă înşele! Cine trăieşte în neprihănire, este neprihănit, cum El însuşi este neprihănit. Cine păcătuieşte, este de la diavolul, căci diavolul păcătuieşte de la început. Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările diavolului” (1 Ioan 3:7-8)

3. Hristos ne va ajuta

A treia implicaţie a acestui dublu adevăr, acela că Hristos a venit să nimicească obiceiul nostru de a păcătui şi de a ne ierta păcatele, este aceasta: Hristos ne va ajuta cu adevărat în lupta noastră.

El te va ajuta cu adevărat. E de partea ta. El nu a venit să nimicească păcatul pentru că acesta este distractiv. El a venit să-l distrugă pentru că acesta este fatal. Este o lucrare de amăgire a diavolului şi acesta ne va distruge dacă nu-i ţinem piept. El a venit să ne ajute, nu să ne rănească.

Acesta este al treilea dar de Crăciun: Hristos te va ajuta să biruieşti păcatul din tine.1 Ioan 4:4 spune: ”Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume”. Isus e viu, Isus e atotputernic. Isus trăieşte în noi prin credinţă. Şi Isus este pentru noi, nu împotriva noastră.  El te va ajuta. Încrede-te în El.

John Piper, Good News of Great Joy

Reclame

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s