Ne mutăm pe Anchor/Spotify!


Pentru cei care preferă să asculte discuțiile noastre, mai degrabă decât să ne citească, avem o veste bună!

Puteți asculta deja cel mai recent sezon CARTEA E O VIAȚĂ, sezonul 22 pe Anchor și pe Spotify! Nu vă îngrijorați, nu trebuie să aveți cont pe niciuna dintre aceste platforme pentru a le asculta în continuare direct pe blog, în pagina ASCULTĂ.

Dacă aveți deja cont pe Spotify, vă invităm să ne urmăriți (follow) și acolo, pentru că vom continua să adaugăm și restul arhivei, precum și noile sezoane.

Pentru Anchor nu este nevoie de cont, dacă deja ascultați sau urmăriți vreun podcast pe acea platformă, să știți că ne puteți găsi și acolo.

Pentru cei care ne-au găsit și ne ascultă pe Mixcloud, vă anunțăm cu părere de rău că nu vom mai încărca sezoane noi pe acea platformă.

Un ascultător (căruia îi mulțumim!) ne-a semnalat un episod indisponibil pentru a fi ascultat și am descoperit și alte cazuri asemănătoare, așa că am decis să ne mutăm pe Anchor/Spotify, care, sperăm noi, ne va oferi atât o acoperire/vizibilitate mai mare, cât și o infrastructură mai bună și o experiență mai plăcută pentru voi, ascultătorii!

Veți mai găsi în continuare întreaga arhivă pe Mixcloud (cu observația că unele episoade, din nu știm ce motiv, nu mai pot fi accesate) până când reușim să le mutăm pe toate pe Anchor/Spotify, proces care sperăm să nu dureze foarte mult timp.

Audiție plăcută!

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: