Recomandările prietenilor – Viața și lucrarea lui George Müller, de Ch. Chaland


Pe blogul nostru, am publicat până acum recenzii ale cărților prezentate în emisiunea CARTEA E O VIAȚĂ, pe care le puteți găsi la secțiunea CĂRȚI. Mi-am încurajat prietenii să propună și ei cărți care i-au impresionat, i-au influențat sau i-au încurajat pe calea credinței, și să le facă o scurtă prezentare. Astăzi, George ne recomandă Viaţa şi lucrarea lui George Müller de Ch. Chaland.

Așteptăm cu drag și recomandările voastre!

viata-si-lucrarea-lui-george-muller-credinta-care-lucreaza-prin-dragoste-de-ch-challand-2001-p109618-01George Müller este unul din creştinii care au trăit doar bazându-se pe Dumnezeu şi s-a bucurat de harul Lui şi a experimentat foarte multe minuni pe tot parcursul vieţii. Exemplu al unei vieţi trăite cu semnificaţie. Realizările lui Müller au fost posibile datorită faptului că a cunoscut voia specifică a lui Dumnezeu cu privire la viaţa lui, a avut credinţă şi a petrecut mult timp pe genunchi în rugăciune. Astfel, s-au întâmplat lucruri la care Müller nici nu îndrăznea să viseze.

Cunoscând viaţa şi lucrarea lui George Müller, pot doar să fiu motivat să caut să experimentez o dependenţă totală de Dumnezeu şi să fiu uimit de minunile pe care le face în viaţa mea, aşteptând momentul potrivit stabilit de El.

Recomand această carte tuturor celor care doresc să vadă minunile lui Dumnezeu.

Puteți de asemenea asculta despre autobiografia lui George Müller în emisiunea CARTEA E O VIAȚĂ.

 

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: