Un strop de viață #660


Avem un Dumnezeu care luptă pentru noi. Câteodată vreau ca lupta Lui să însemne eliminarea tuturor durerilor și a suferințelor. Vreau ca El să lovească cu sabia Lui orice nedreptate, orice boală, orice rău. Câteodată, asta este ceea ce face.

Dar, altădată, Dumnezeul nostru luptă pentru noi în moduri pe care nu ni le-am imaginat. El nu elimină lupta, ci ne însoțește prin ea. În oricare caz, Dumnezeul nostru nu ne lasă niciodată singuri pe câmpul de luptă. El luptă pentru copiii Săi. Până la capăt. Și întotdeauna câștigă.

Michele Cushatt, the secret to fighting the battles you’ve got ahead of you

 

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Irina Trancă. Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s