Un strop de viaţă #634


Starea defectuoasă a unui vas nu se vede când acesta este gol. Când este umplut cu apă, atunci vedem dacă lasă apa să se scurgă sau nu. În acelaşi fel, vremurile de prosperitate sunt cele în care suntem testaţi. Oamenii nu descoperă în totalitate cine sunt cu adevărat până nu sunt încercaţi de plinătatea succesului.

Lauda găseşte mândria, bogăţia dezvăluie egoismul şi triumful expune scrugerile necredinţei. Succesul este creuzetul caracterului… O, Doamne, ai grijă de noi la fel de mult atunci când suntem plini ca atunci când suntem goi.

Charles Spurgeon, în Classic Quotation Collection

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Printre pasiunile mele, pe lângă cărţi, se mai numără lucrul manual (origami, felicitări etc.), plimbările în parc şi ieşirile în oraş pe la librării şi biblioteci. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis şi Philip Yancey. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s