Un strop de viaţă #628


Compasiunea este mai puternică decât puterea. Întrebaţi-L pe Isus care a ales să moară pe o cruce. Compasiunea înseamnă a suferi împreună. Şi a suferi cu cei ce suferă este felul în care a ales Isus să transforme suferinţa. Cu toţii am suferit în diferite moduri, cu toţii suntem la fel de diferiţi. Ascultaţi-vă unii altora inimile frânte, suferinţa.

Dacă am putea să avem compasiune unii faţă de alţii – să suferim împreună – unii cu alţii – am putea fi parte din procesul de vindecare al celorlalţi.

Ann Voskamp, win or lose, the way forward through this messy brokenness

 

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Printre pasiunile mele, pe lângă cărţi, se mai numără lucrul manual (origami, felicitări etc.), plimbările în parc şi ieşirile în oraş pe la librării şi biblioteci. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis şi Philip Yancey. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s