Un strop de viață #644


Oamenii care au făcut cel mai mult pentru Dumnezeu în această lume au fost cei care au fost primii pe genunchi. Cel care irosește primele ore ale dimineții, ocaziile și prospețimea lor, în alte ocupații decât căutarea lui Dumnezeu, vor avansa foarte puțin în căutarea Lui în restul zilei.

Dacă Dumnezeu nu este primul în gândurile și eforturile noastre de dimineață, va fi pe ultimul loc în restul zilei.

În spatele trezitului devreme și a rugăciunii de dimineață se află o dorință arzătoare care ne face să-L căutăm pe Dumnezeu.

E.M. Bounds, Classic Quotation Collection

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Printre pasiunile mele, pe lângă cărţi, se mai numără lucrul manual (origami, felicitări etc.), plimbările în parc şi ieşirile în oraş pe la librării şi biblioteci. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis şi Philip Yancey. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s