Un strop de viață #356


Dacă nu ne bucurăm astăzi, nu ne vom bucura niciodată. Dacă aşteptăm până când toate condiţiile sunt favorabile, vom muri aşteptând. Dar dacă dorim să ne bucurăm, trebuie să o facem astăzi. Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul şi pe care Hristos a răscumpărat-o prin moartea Lui.

Pune deoparte timp pentru a experimenta şi pentru a savura bucuria, apoi îndreaptă-ţi inima spre Dumnezeu, pentru ca să cunoşti că „fiecare dar bun şi desăvârşit“ vine de la El. Nimic nu este prea neînsemnat dacă ne produce bucurie adevărată şi ne determină să ne întoarcem spre Dumnezeu cu recunoştinţă şi încântare.

John Ortberg, Viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s