Un strop de viață #314


Întreaga lume, până şi reprezentările ei imperfecte în arta umană, sunt un martor al gloriei lui Dumnezeu. Această glorie este temelia oricărei bucurii omeneşti. Aşadar, lumea creată este o armă sfântă în lupta pentru bucurie. Însă ea trebuie să fie sfinţită prin Cuvântul lui Dumnezeu şi prin rugăciune.

Suntem înconjuraţi de lucruri inocente care sunt gata să devină idoli. Senzaţiile inocente sunt la distanţă de un milimetru de a deveni substitute ale dulceţii lui Dumnezeu.

A te bucura de darurile lui Dumnezeu, fără să fii conştient de rolul lui Dumnezeu, nu este deloc o ofrandă adusă lui Dumnezeu Însuşi.

John Piper, Când nu-L doresc pe Dumnezeu

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s