Un strop de viaţă #189


…astfel, să vă purtaţi într-un chip vrednic de Domnul, ca să-I fiţi plăcuţi în orice lucru, aducând roade în tot felul de fapte bune şi crescând în cunoştinţa lui Dumnezeu, întăriţi, cu toată puterea, potrivit cu tăria slavei Lui, pentru orice răbdare şi îndelungă răbdare, cu bucurie, mulţumind Tatălui, care v-a învrednicit să aveţi parte de moştenirea sfinţilor în lumină.

Coloseni 1:10-12

E nevoie de puterea lui Dumnezeu pentru a-l face pe un olog să meargă, pentru a deschide ochii cuiva care nu poate să vadă, pentru a face urechile surde să audă şi pentru a elibera pe cineva de puteri demonice. Dar, e nevoie tot de puterea lui Dumnezeu pentru a face pe cineva să nu mai fie nemulţumit şi să nu se mai plângă, să nu mai fie nerăbdător, să nu se dea bătut, să nu mai fie nerecunoscător sau să nu mai fie controlat de atitudini greşite.

Noi avem parte de puterea lui Dumnezeu de a ne schimba când suntem curăţiţi prin sângele lui Isus Hristos, când ne luăm crucea şi acceptăm voia Lui, când suntem umpluţi şi controlaţi de Duhul Sfânt, când umblăm în ascultare de Cuvântul Său şi când ne încredem în El cu toată inima noastră.

Roy Lessin, Meet Me in the Meadow

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Printre pasiunile mele, pe lângă cărţi, se mai numără lucrul manual (origami, felicitări etc.), plimbările în parc şi ieşirile în oraş pe la librării şi biblioteci. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis şi Philip Yancey. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s