CARTEA E O VIAȚĂ S 19 – ep.2 – „Să cântăm!” de Keith și Kristyn Getty


De obicei, îndemnul și motto-ul nostru este, evident, „să citim!”. Însă astăzi, în cel de-al doilea episod din sezonul 19 al emisiunii CARTEA E O VIAȚĂ, ne vom îndemna unii pe alții Să cântăm!, acesta fiind și titlul cărții lui Keith și Kristyn Getty – o carte despre un subiect mereu de actualitate și care stârnește deseori dezbateri în biserici.

Keith și Kristyn Getty sunt un cuplu celebru de cântăreți și compozitori, care au compus și compun cântări ce conțin multă învățătură creștină, dintre care amintim celebrul imn In Christ Alone – Speranța mea e în Isus, The Power of the Cross – Puterea Crucii sau O Church Arise – Ridică-te, oștirea lui Hristos.

Cartea Să cântăm! Puterea transformatoare a cântării s-a născut din pasiunea familiei Getty pentru cântarea în Biserică și a fost șlefuită de-a lungul nenumăratelor lor turnee prin toată lumea, unde au avut ocazia să cânte, să asculte, să discute și să învețe. De ce cântăm, cum ne modelează acest obicei viața, cum să cântăm în familie și în biserică, aflați în episodul de astăzi.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: