Un strop de viață #788


A îmbătrâni poate părea tragic, dar face parte din ritmul vieții. Ce este cu adevărat tragic este ca cineva să fi trăit o viață întreagă într-o fantezie, încercând să-și nege slăbiciunile, și să nu rămână cu nimic pentru că nu a reușit să dea greutate sufletului său.

Dar atunci când slăbiciunea este calea urmată, aceste zile nu sunt tragedii, ci ocazii favorabile.

Dacă ne pierdem capacitățile mentale sau fizice, ne rămâne un spin în carne; dar putem încă să prosperăm în dependență de Dumnezeu.

De fapt, în această situație suntem cei mai deschiși pentru modul de viață la care ne cheamă Dumnezeu.

Jamin Goggin și Kyle Strobel,  When You Don’t Have It All Together: How to Live a Flourishing Life [For the Day after Independence Day]

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Irina Trancă. Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s