Un strop de viață #695


Am observat că lucrurile frânte și oamenii zdrobiți sunt mai adesea folosiți; probabil pentru că Dumnezeu are mai multe „cioburi” cu care să lucreze.

Isus continuă să aleagă oameni zdrobiți, nu doar ca urmași, ci și ca participanți. Pe oameni ca mine, care nu știu la ce capăt se deschide o pungă de plastic, îi numește „mâinile Lui”, pe unii împiedicați îi numește „picioarele Lui”, iar pe alții, care nu știu în ce direcție să strângă șurubul sau cum se asamblează un tort, îi cheamă să-I construiască Împărăția. Iar mai apoi, dacă suntem dispuși, ne folosește cu pietriș, asfalt și moloz cu tot.

Bob Goff, Dragostea acționează

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s