Un strop de viață #654


Lectura îți poate rescrie viața. Speranța poate veni la fel de blând precum este să întorci o pagină. Haide, îndrăznește – flămânzește în fiecare zi după cuvinte care dau putere, să fii lacom după ele, digeră-le, înghite-le… de ce?

Pentru că nu ești luat prin surprindere de lucrurile pentru care ți-ai făcut timp să te pregătești, și cărțile te pot pregăti pentru testul fiecărei zile, pentru testul noului an…

Ann Voskamp, why you need a reading plan & good books for a new year: how you can’t be wrecked by what you’re ready for [#WRT] (un articol ce merită citit în întregime)

 

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: