Un strop de viaţă #624


A urmări excelenţa este diferit de a urmări perfecţiunea. Mulţi dintre noi trebuie să-şi aducă aminte acest lucru şi să fie eliberaţi de povara perfecţionismului.

Perfecţioniştii pot fi devastaţi de eşec; cei care urmăresc excelenţa învaţă din eşecuri. Perfecţioniştii îşi amintesc greşelile şi stăruie cu gândul asupra lor; cei care urmăresc excelenţa îşi îndreaptă greşelile şi învaţă din ele.

Ryan Snow, Excellence in Leadership

 

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Printre pasiunile mele, pe lângă cărţi, se mai numără lucrul manual (origami, felicitări etc.), plimbările în parc şi ieşirile în oraş pe la librării şi biblioteci. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis şi Philip Yancey. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s