Un strop de viață #790


În timpul celor 12 ore de veghe, în fiecare secundă 23 de cuvinte ne cer atenția. 23 de cuvinte pe secundă – prin telefoane, emailuri, TV, radio, ziare. Câte dintre ele sunt Cuvintele Sale?

Sunt zile în care poți simți povara lor: mințile noastre procesează 105.000 de cuvinte pe zi – echivalentul a 2 cărți. În fiecare zi procesăm echivalentul a două cărți – aproape 550 de pagini de cuvinte – dar câte pagini din Cuvântul Său citim, digerăm, asupra câtor pagini din Cuvântul Său medităm, câte întrupăm?

Ann Voskamp, what’s the greatest challenge facing people of faith & the church right now?

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Irina Trancă. Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s