Pe 23 aprilie, în fiecare an, la inițiativa UNESCO, se sărbătorește Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor. Cu această ocazie, Editura Litera organizează a 5-a ediție a Nopții Cărților Deschise – cel mai mare schimb de cărți. Oferă o carte din biblioteca ta și primești una nouă de la Litera, în Parcul Colțea din București, în intervalul orar 20.00 – 24.00.

După schimbul de cărți, această seară specială continuă cu o invitație inedită din partea Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Cititorii participanți la Noaptea Cărților Deschise vor putea privi cerul și stelele prin telescopul Observatorului și la îndrumarea specialiștilor. Biletul de intrare, în intervalul orar 20.00 – 1.00, în noaptea de 23 spre 24 aprilie, îl reprezintă cartea însemnată cu logo-ul Noaptea Cărților Deschise, de la Litera. Mai multe detalii găsiți aici.

Tot cu această ocazie, Editura Nemira organizează un concurs pe Facebook. Postează un video (public) cu tine citind din cartea preferată de la Nemira şi dă tag unui prieten. Poţi fi unul dintre cititorii pe care Nemira îi premiază. Mai multe detalii aici.

Voi cum aveți de gând să sărbătoriți Ziua Internațională a Cărții?

Reclame

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s