Recomandările prietenilor – Viața și lucrarea lui George Müller, de Ch. Chaland


Pe blogul nostru, am publicat până acum recenzii ale cărților prezentate în emisiunea CARTEA E O VIAȚĂ, pe care le puteți găsi la secțiunea CĂRȚI. Mi-am încurajat prietenii să propună și ei cărți care i-au impresionat, i-au influențat sau i-au încurajat pe calea credinței, și să le facă o scurtă prezentare. Astăzi, George ne recomandă Viaţa şi lucrarea lui George Müller de Ch. Chaland.

Așteptăm cu drag și recomandările voastre!

viata-si-lucrarea-lui-george-muller-credinta-care-lucreaza-prin-dragoste-de-ch-challand-2001-p109618-01George Müller este unul din creştinii care au trăit doar bazându-se pe Dumnezeu şi s-a bucurat de harul Lui şi a experimentat foarte multe minuni pe tot parcursul vieţii. Exemplu al unei vieţi trăite cu semnificaţie. Realizările lui Müller au fost posibile datorită faptului că a cunoscut voia specifică a lui Dumnezeu cu privire la viaţa lui, a avut credinţă şi a petrecut mult timp pe genunchi în rugăciune. Astfel, s-au întâmplat lucruri la care Müller nici nu îndrăznea să viseze.

Cunoscând viaţa şi lucrarea lui George Müller, pot doar să fiu motivat să caut să experimentez o dependenţă totală de Dumnezeu şi să fiu uimit de minunile pe care le face în viaţa mea, aşteptând momentul potrivit stabilit de El.

Recomand această carte tuturor celor care doresc să vadă minunile lui Dumnezeu.

Puteți de asemenea asculta despre autobiografia lui George Müller în emisiunea CARTEA E O VIAȚĂ.

 

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s