Gaudeamus 2016


imagine_g23A 23-a ediţie a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură va avea loc în perioada 16 – 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Târgul Internaţional GAUDEAMUS este organizat de Radio România, singurul post de radio din lume care a iniţiat şi dezvoltă un program de o asemenea anvergură, pentru susţinerea culturii scrise.

Invitatul de onoare al ediţiei 2016 este China, prezentă la târg cu un stand reprezentativ pentru literatura chineză contemporană şi cu un program dens de evenimente, dedicate profesioniştilor de pe piaţa cărţii şi publicului.

Programul de vizitare a târgului, pentru toate categoriile de public, este zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.

Accesul general al vizitatorilor în incinta târgului va fi permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 5 lei, şi a abonamentelor (valabile pentru întreaga perioadă a târgului, în valoare de 10 lei), care constituie totodată şi suportul pentru Tombola GAUDEAMUS.
Copiii cu vârste sub 7 ani, elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimaţie de membru/serviciu, talon de pensie). Vizitatorii din aceste categorii, care doresc să participe la tombolă, trebuie să achiziţioneze bilete sau abonamente de intrare.
Pavilionul Central Romexpo dispune de rampe şi lifturi pentru accesul cărucioarelor şi al scaunelor cu rotile în întreaga incintă.

Vom reveni cu detalii cu privire la expozanţi şi evenimente.

Scrie un comentariu